E braktisi gruaja dhe ra në depresion të thellë, bodybuilderi adapton 50 qen

Bobby Humphreys, 48 vjeç, nga Maryland, u shkatërrua emocionalisht kur gruaja e tij e braktisi.


Ai ra në një depresion të thellë, saqë u përpoq të vetëvritej.

Shoqja e tij e ngushtë i qëndroi afër në atë periudhë aspak të lehtë për të. Për ta ndihmuar që ta kapërcejë dhimbjen, ajo i solli një qenush të vogël për t’u kujdesur për të.

Bobby krijoi një lidhje të ngushtë me qenin dhe vendosi të adoptojë. Që atëherë ai ka adoptuar më shumë se 50 qenusha të vegjël.