E fotografoi vajzën gjatë pushimeve: Kur shikoi më mirë fotografitë, vuri re diçka të tmerrshme

Vetëm një detaj vulosi pushimin e këtij njeriu përgjithmonë. Heroi i kësaj ngjarje ishte në Japoni për pushime bashkë me vajzën e tij pesë vjeçare.


Megjithatë një detaj shënoi pushimin e këtij njeriu për të gjithë jetën. Ja për çka bëhet fjalë: gjatë një shëtitje vendosi që ta fotografojë vajzën e tij, por kur arriti në shtëpi dhe detajisht i shikoi fotografitë, vuri re se në njërën prej tyre kishte diçka të çuditshme, transmeton Reporteri.net.

Nëse shikoni nga afër, pas vajzës së tij ndodhet DIKUSH. Distanca në fotografi nuk e tregon mirë trupin, por çizmet dhe këmbët janë qartë të dukshme. A bëhet fjalë për ndonjë “fantazmë”, manipulim me fotografi, ose ndoshta thjeshtë dikush që në atë moment po përpiqej të hidhej për t’u vetëvrarë kurrë nuk mund ta dimë, por kjo është arsyeja pse kjo foto është bërë virale në të gjithë botën.

Vlerësojeni vetë! /Reporteri.net/.