E futi vetën 13 herë në brisk, vetëm që të duket sikur vajza e presidentit Trump

Tiffany Taylor është një vajzë në dukje e zakonshme, por i befasoi të gjithë duke zbuluar se ajo kishte 13 operacione plastike vitin e kaluar për t’i ngjasuar sa më shumë idhullit të saj, Ivanka Trump.


“Kam pasur 13 operacione. Dhe në fillim isha shumë e bukur, por tani jam pak më elegante”, thotë Tiffany.

E pyetur pse ajo dëshiron kaq dëshpërimisht të bijën e Trump, Tiffany thotë se beson që Ivanka duhet të jetë një shembull për të gjitha gratë.

Ajo ka pasur dy operacione të gjirit, operacione në hundë, qepallë, bark, vithe dhe mollëza. /reporteri.net