Fillimisht e nxjerrin me dhunë vajzën më pas hajnat ia vjedhin veturën

Ky është momenti i tmerrshëm kur hajnat e veturave tërheqin një turist nga automjeti i saj me armë në Afrikën e Jugut, pasi e sulmuan dhe e qëlluan përmes dritares.


Vajza që thuhet të jetë një 19-vjeçare ishte jashtë kompleksit të portit për të vizituar mikun e saj në Randburg, Johannesburg, kur burrat shkuan në pjesën e pasme të Volkswagenit të saj.

Të dy dalin nga një veturë xhip, duke u afruar tek vetura e saj, para se njëri prej tyre të shpërthente xhamin e veturës së saj me pistoletë.

Ata pastaj e nxjerrin jashtë nga flokët e saj dhe e përzënë – ku më pas ajo shihet e pafuqishme në rrugë.

Sipas medias lokale, studenti nga Namibia ishte duke vizituar miqtë e familjes kur ndodhi sulmi.

Autoritetet kanë thënë se makina e viktimës u gjet brenda 40 minutave, duke shtuar: “Të gjithë fqinjët u përgjigjën menjëherë dhe ndjekja ishte e mahnitshme. Ne mund të shihnim numrin e regjistrimit në pamjet dhe kjo është kur ne alarmuar të gjithë”.

The thug in the white cap blasts through the driver's side window, while another stands on her bonnet outside the gates of the complex in Randburg, Johannesburg

The men haul the terrified young woman out by her hair while the driver of the SUV which rammed her begins backing out of the driveway