Frikën nga Nata e Shtrigave mund ta përjetoni dhe ka një emër

Ju mund të keni një frikë shumë reale nga Halloween e cila quhet samhainophobia.


Forbes e përkufizon samhainophobia si “një frikë e vazhdueshme, anormale dhe e pajustifikuar e Halloween, megjithë kuptimin e vetëdijshëm nga individi dhe sigurinë nga të tjerët se nuk ka rrezik”.

Por mos e ngatërroni me pjesën sesa ka dëshirë një person të organizohet për këtë festë. Samhainophobia është një gjendje klinike dhe psikologjike.

Madje ka trajtime në dispozicion për të.