Gara e veçantë, dinozaurët “presin” finishin pas 65 milionë vjetësh

Kemi parë gara me qen, kuaj apo dhe kafshë të tjera të buta, por me dinozaur nuk na ka ndodhur të shikojmë.


Gara e veçantë është zhvilluar në një pistë në Auburn të Uashingtonit, ku për vendin e parë morën pjesë 25 persona të veshur si një dinozaur.

Pavarësisht se u zhdukën rreth 65 milionë vjet më parë, dinozauri më i shpejtë ishte një vrapues i paidentifikuar i veshur me numrin 13-të.