Grabitja më e çmendur ndonjëherë: Blerësja hipnotizon shitësin, ai i jep paratë dhe thotë se nuk mban mend asgjë

Një grabitje e pazakontë ndodhi në një supermarket të Moskës. Shitësi pohon se një grua e hipnotizoi atë dhe i mori rreth 17,000 rubla (rreth 230 euro).


Në një moment arkëtari mori një pjesë nga paratë e arkës dhe ia dorëzoi gruas pa folur fare. Ajo që është më interesante është se shitësi pretendon se ai nuk mban mend asnjë nga këto gjëra, transmeton Reporteri.net.

Ky moment zgjati rreth 10-15 sekonda, ndërkohë që punonjësi thotë se nuk e di se çfarë ka ndodhur. Ai ishte mjaft i befasuar kur e pa veten në video.

Shihni pamjet: