‘Hajmedet’- Me arkivol në maturë, tmerrohen të gjithë

Jemi në muajin kur gjimnazistët festojnë ditët e fundit nga shkolla e mesme, e një nga ditët më të rëndësishme për ta është edhe mbrëmja e maturës.


Të gjithë duan të duken më të veçant në këtë ditë, por ka të tillë që e teprojnë për shkak të dëshirës së madhe që të jenë në qendër të vëmendjes.

Një vajzë në Amerikë, ja ka arritur qëllimit që gjitha bota të flas për të, pasi ka zgjedhur një mënyrë të pazakont dhe të frikshme për të shkuar në mbrëmjen e maturës.

Megan Flaherty i befasoi të gjithë kur si maturante arriti me një makinë mortore. I shoqëruar nga dy persona, Megan u paraqit si maturante nga arkivoli.

“Më pëlqen te dukem ndryshe. E mendova një gjest trishtues, para një mbrëmje të madhe” – ka thënë Megan për gjestin e saj.

Video e saj po shprendahet në gjithë botën përmes rrjeteve sociale dhe po komentohet në mënyra të ndryshme

Për më shumë shihni videon: