“Horror” në qendrën tregtare: Burrit i ngec koka tek shkallët lëvizëse

Ky është momenti i çuditshëm kur një burri i erdhën në ndihmë ta shpëtonin pasi e futi kokën mes parmakut të shkallëve lëvizëse dhe murit në një qendër tregtare në Indonezi.

Burri, i identifikuar si një punëtor dyqani i quajtur Rizki, u përkul mbi parmakë duke bërë shaka me një mik teksa shkallët lëvizëse kaluan përtej tavanit të katit të parë, Rizki nuk arriti të largohej nga rruga në kohë dhe koka e tij u bllokua midis shkallëve dhe murit.

Roja i sigurisë së qendrës ndaloi menjëherë shkallët lëvizëse, duke e ndihmuar Rizkin të shmangte lëndimet e rënda.

Pamjet tregojnë Rizkin të kapur në parmakë teksa ndërsa klientët e qendrës tregtare përpiqen t’i çlirojnë kokën. Përfundimisht, ekipi i shpëtimtarëve arrin të tërheqë shkallët mjaftueshëm dhe Rizki shihet duke tërhequr kokën nga muri dhe duke u ngritur në shkallë lëvizëse. Shpëtimi ka zgjatur disa minuta dhe më pas është dërguar në klinikë për trajtim mjekësor.