I tmerruar nga tërmeti, qytetari në Tiranë del në rrugë siç ishte në dush

Një qytetar është filmuar rrugëve të Tiranë pak çaste pas tërmetit teksa ka dalë siç ka qenë në dush, me rrobdishan.


Këto kanë qenë vërtet momente tmerri që kanë sjellë panik tek qytetarët.

Deri më tani raportohet për rreth 30 persona të lënduar të cilët janë duke pranuar ndihmë mjekësore dhe shumë dëme tjera materiale.