Inaugurohet ishulli më i madh privat në Maldive, 80 mijë dollarë për një natë

Maldivet, të konsideruara si parajsa tropikale, përbëhen nga 1200 ishuj të vegjël.


Mes shumë resorteve luksoze, këtë javë u inaugurua dhe “Ishulli Privat Ithaafushi”. Ky është zyrtarisht ishulli më i madh privat në Maldive, ku një natë do ju kushtojë plot 80 mijë dollarë.

Ishulli mund të akomodojë 24 mysafirë në vilat e tij, të cilat kanë dalje direkte në oqean.