Kështu duket takimi i mashkullit më të gjatë në botë dhe vajzës më të shkurtë

Njeriu më i gjatë në botë, Turtinc Sultan Kosen, në Egjipt u takua me gruan më të shkurtë në botë, indianen Joti Amga. Njeriu më i gjatë në botë, Sultan Kosen (35) nga Turqia dhe Jioti Amge (24) nga India, vajza më e shkurtë në planet, vizituan piramidat egjiptiane dhe bënë fotografi të përbashkëta që shumë shpejt pushtuan botën, transmeton Reporteri.net


 Të dy ata vizituan Piramidat e Gizës me ftesë të Ministrisë egjiptiane të Kulturës dhe Turizmit, duke siguruar kështu mbështetje për turizmin egjiptian.

Komiteti për Zhvillimin e Turizmit Egjiptian ka njoftuar se njeriu më i gjatë në botë është për herë të parë në vizitë në Egjipt, ku udhëtimin e filloi duke vizituar vendet turistike dhe historike në Kajro.

Amge nga India hyri në histori në  vitin 2011 pasi festoi ditëlindjen e saj të 18-të. Aktualisht është e angazhuar në një emision televiziv./Reporteri.net