Kështu e ruan ky qytetar një vend për parking

Në mediat sociale u bë virale një fotografi e një burri që vendosi të shtrihej dhe të pushojë në një vend të papritur.


Kalimtarët fillimisht ishin pak të shqetësuar nga kjo skenë konfuze, por gjithçka dukej se nuk ishte në rregull me të dhe ai po e shijonte i qetë gjumin pranë makinës, transmeton Reporteri.net.

Për të qenë sa më rehat, ai nën kokë kishte vendosur edhe një peshqir.

Fotografia është shkrepur në Hvar të Kroacisë dhe ka marrë komente të shumta në rrjetet sociale. Disa spekuluan se në këtë mënyrë ai po e ruante një vend për parking. /Reporteri.net