Këta prindër nuk janë normal: Po shikonin ndeshjen e fëmijëve, dhurojnë spektakël me grushta e shqelma

Disa skena të turpshme nga një ndeshje futbolli në Meksikë u shikuan nga tërë bota.


Kaos total u krijua në tribuna gjatë një ndeshje të fëmijëve në Meksikë. Ndërsa fëmijët po luanin futboll në fushë, prindërit po përgatiteshin për një shfaqje boksi, transmeton Reporteri.net.

Shpërthyen grushtat, shqelmat, gjuajtjet me shishe dhe çadra… Gjyqtari u detyrua të ndërpresë ndeshjen.

Fëmijët e hutuar i vështronin prindërit e tyre ndërkohë që gjyqtari i nxori ata në anën tjetër të fushës për të mos parë se çfarë po ndodhte. /Reporteri.net