Kinezja shet binjakët për 7400£, pagoi faturat dhe bleu telefon

Një mama e re kineze ka shitur të sapolindurit e saj binjakë për vetëm 7400 paund, sepse donte të paguante detyrimet.


Djemtë e vegjël, ende pa bërë dy javësh, iu shitën dy familjeve të huaja që jetojnë më shumë se 700 km larg nga shtëpia e tyre në Kinën lindore.

Mamaja e tyre, 20 vjeçe, gjithashtu bleu një telefon të ri me lekët e përfituara.

Gruaja kineze dhe partneri i saj janë arrestuar nga policia. Foshnjat janë shpëtuar dhe janë dërguar te gjyshërit e tyre që të kujdesen për to.