Kjo është maska e cila do të përdoret në të ardhmen për të parandaluar infeksionin nga koronavirusi

E ardhmja po vjen me zbulimet e reja teknologjike.


Kjo maskë e re e koronavirusit po duket si diçka më ndryshe që do të përdoret në të ardhmen dhe do të jetë shumë funksionale, transmeton lajmi.net.

Maska përmban disa ventilatorë që mundëson që ajri brenda maskës të jetë i pastër dhe i freskët gjatë tërë kohës, dhe të largojë bakteret, shkruan Daily Mail.

Dhe pjesa përpara është e bërë posaçërisht që njerëzit mos ta prekin fytyrën e tyre, që të mos infektohen me virus në qoftë se kanë prekur diçka që është e infektuar.

New spaceman-style helmet with air filters that catch coronavirus

The future has arrived! 😱

Publiée par Daily Mail Video sur Mercredi 20 mai 2020