“Kosova është Serbi ” në llogari të një kafeneje midis Parisi

“Faleminderit që na keni vizituar, Kosova është Serbi” – këto fjalë u shkruan në llogari të një kafeneje në Paris, fotoja e së cilës ishte postuar në Twitter, me mesazhin “Kur një serb punon në një restorant në Paris, atëherë llogaritë duken bukur!”.


Sipas personit që e ka shpërndarë këtë foto në Twitter, përgjegjës për këtë është Millosh Zeçeviq i cili është i punësuar në restorantin ‘Lepa Pesma’ (Kënga e bukur) në Paris, transmeton Reporteri.net.

Zeçeviç, e ngacmoi publikun kur përdorte llogarinë fiskale në objektin ku e përdorte atë si një vend për të dërguar mesazhin.

Gjegjësisht, në treguesin fiskal, përveç çmimit dhe mirënjohjes ndaj klientëve që përdorën shërbimet e tyre, ai shtoi një artikull tjetër.

Në pjesën e poshtme të faturës ai ka shtypur “Kosova është Serbi” dhe në këtë mënyrë ka dërguar një mesazh për çdo të huaj që donte të hante ose pinte në këtë restorant. /Reporteri.net/.