Ky shofer nuk zgjedh rrugë, shikoni ku depërton me traktorin e tij

Në rrjete sociale është bërë virale një video e një shoferi të traktorit në Kosovës i cili futet në shtigje shumë të ngushta me mjetin e tij.

Edhe pse në temperatura të ftohta, ku shumë rrugë janë ngrirë dhe ka borë, ai futet në me traktorin e tij në vende ku ka shumë ujë dhe nuk ndalet fare.

Kjo është video: