Lladrovci e mëson mbrapsht, Albini mbarë – dallimi i madh i dy politikanëve

Ramiz Lladrovci dhe Albin Kurti janë dy figura mjaft të komentuara në publikun e Kosovës.


Dy politikan, njëri në pushtet – tjetri në opozitë. Dy kultura të ndryshme, njëri mëson fëmijën sjellje të pahijshme, tjetri mëson se si duhet të sjellet mirë, shkruan Reporteri.net

Kjo është pak a shumë ilustrimi i këtyre dy fotografive që tregojnë botat e kundërta të të dy politikanëve të Kosovës.

Teksa Lladrovci shihet shumë i lumtur se i mësoi një gjest të pahijshëm një fëmije, Albin Kurti shihet duke i mësuar një fëmije simbolin e paqes apo demokracisë./Reporteri.net