Marinsja patriote që u bë modele

Sot është modele, por 10 vite më parë ka qenë me Marinën, një nga trupat më elitare të SHBA-ve.


Edhe pse tani i është kthyer modës dhe e ka lënë ushtrinë, Shanon Irhke thotë se forcat e armatosura i kanë dhënë drejtimin e duhur në jetë, transmeton tch.

“Më pëlqente shumë”, tha ajo në një intervistë. “Në atë kohë nuk e dija ende drejtimin tim. Isha ende në kolegj dhe nuk e dija se ç’doja të bëja me jetën”, thotë modelja nga Minesota.