Mendoni se hajdutët nuk kanë zemër? Shihni këtë video

Një video e shpërndarë shumë në mediat sociale tregon se edhe hajdutët kanë zemër.

Kur gruaja e tmerruar ia dha atij disa para që i mori në bankomat, ai kërkoi më shumë dhe i drejtoi thikën në shpinë, transmeton Reporteri.net

Nën kërcënim, ai i kërkoi të nxirrte më shumë para nga ATM-ja. Në momentin kur gruaja  hapi llogarinë, e cila ishte në zero hajni filloi të qeshë. Ai u pendua, i ktheu paratë dhe u largua.

Videoja tregon se në momentin kur po largohej, gruaja qeshi. Megjithatë, ai u arrestua më pas dhe u dërgua në një stacion policor.