Mërgimtari nga Australia: Fetarët shpirtin na e kanë teshë, janë çu peshë, po lypin shamia nëpër shkolla

Numri i mërgimtarëve në Kosovë për pushime po vazhdon të jetë i madh. Madje, ata pos që pushojnë, i ndjekin pothuajse edhe të gjitha zhvillimet në vend.

Së fundmi, një nga debatet më të nxehta është ai për lejimin e bartjes së shamisë në shkolla.

Lidhur me këtë është deklaruar një nga mërgimtarët i cili jeton në Australi. Ai u shpreh i nervozuar duke ngritur pyetjen se çfarë kërkon shamia në shkolla.

“Qita fetartë shpirtin na e kanë teshë, s’po muj me ditë çka është kjo. Janë çu peshë, po lypin shamia nëpër shkolla. Kjo është tradhti kombëtare dhe tradhti ndaj vetvetes, u shpreh mes tjerash ai.