Momenti i tmerrshëm kur i dënuari për vrasje tenton t’ia prejë vetes fytin në Gjykatë

Një video e publikuar nga mediat e huaja thuhet se tregon një burrë duke i prerë fytin vetes, gjatë një gjykimi të tij për një vrasje në një gjykatë në Nebraska.


Gjatë seancës, Trail kërceu në këmbë dhe thirri: ‘Bailey është e pafajshme dhe unë ju mallkoj të gjithëve’, para se të therte veten në qafë me një objekt të panjohur, thanë gazetarët në audiencë.

Ai u transportua pa vetëdije në një barelë nga dhoma e gjykatës, treguan raportet televizive lokale, duke shtuar se gjendja e tij deri më tani është e panjohur.

Gjykatësja Vicky Johnson tha se ajo dhe avokatët nga të dy ekipet e mbrojtjes dhe prokurorisë do të flasin me çdo jurist rreth incidentit.