Muaji i Ramazanit, mbulohet me shami Duda Balje

Dua balje, deputete në Kuvendin e Kosovës, ka publikuar fotografi ku shihet se është mbuluar gjatë muajit të Ramazanit.


Duda ka publikuar fotografi duke ia bashkangjitur edhe një shkrim për këtë muaj të Ramazanit, mirëpo kjo nuk është hera e parë që Duda Balje vepron kështu sepse ajo është parë edhe më përpara e mbuluar me shami, shkruan Reporteri.net

Ajo i ka publikuar disa foto në Instagram pranë të cilave ka treguar se po lutet në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Shpirt që ke aromë Ramazani dhe mengjesi syfyri. Fati im i madh është që edhe ketë ramazan e kam pritur me njerëzit që janë jeta ime.Kam shumë gjëra për të cilat do ta lartësoj Krijuesin tim, dhe ti falenderohem për çdo copë ajri që marrë frymë. I lutem dhe do ta lus për gjëra të njejta shëndet, paqe, fat e për njerëzit që i dua.Shpresoj në shpërblim, sepse Krijuesi im është dhurues, meshirues, do të përpjekem, do të punoj për këto. Zonjat e mia, çdo iftar, çdo buzeqeshje që japim agjëruesve tanë, çdo namaz, çdo lutje, shtëpia e pastër janë tregues të shpirtit të madh tonit. Në emer të kësaj, i lutem Allahut që të na ruan nga frika jonë, dhe të na dhurojë atë që ai di më së miri për ne !”, ka shkruar ajo pranë postimit.

View this post on Instagram

Dušo ,mirisala mi ti na ramazan i sehurska jutra ( N.B ) Moja najveća sreća je to što sam i ovaj ramazan dočekala sa ljudima koji mi život znače . Imam toliko toga za šta treba da veličam svoga Gospodara i da mu se zahvaljujem svakim udisajem vazduha. Molim Ga i moliću ga uvek za iste stvari zdravlje ,mir ,sreću i insane koje volim . Nadam se nagradi , jer je moj Gospodar darežljiv,najmilostiviji ,trudiću se ,radiću za to. Dame moje drage ,svaki iftar koji doma spremimo , svaki osmeh koji podarimo našim postačima,svaki namaz ,molitva , čista kuća pokazatelj je veličine naše duše . U to ime , molim Allaha da nas čuva od svih naših strahova i da nam daje ono što On zna da je najbolje za nas ! Shpirt që ke aromë Ramazani dhe mengjesi syfyri. Fati im i madh është që edhe ketë ramazan e kam pritur me njerëzit që janë jeta ime. Kam shumë gjëra për të cilat do ta lartësoj Krijuesin tim, dhe ti falenderohem për çdo copë ajri që marrë frymë. I lutem dhe do ta lus për gjëra të njejta shëndet, paqe, fat e për njerëzit që i dua. Shpresoj në shpërblim, sepse Krijuesi im është dhurues, meshirues, do të përpjekem, do të punoj për këto. Zonjat e mia, çdo iftar, çdo buzeqeshje që japim agjëruesve tanë, çdo namaz, çdo lutje, shtëpia e pastër janë tregues të shpirtit të madh tonit. Në emer të kësaj, i lutem Allahut që të na ruan nga frika jonë, dhe të na dhurojë atë që ai di më së miri për ne !

A post shared by DudaBalje (@duda.balje) on