Ndjekje si nëpër filma: Polici në motor arrin me shpejtësi të pabesueshme të kapë kriminelin që po arratisej

A keni parë ndonjëherë një rast të tillë në jetën reale?

Të gjithë i duam filmat aksion, me ndjekje me makina, të shtëna armësh dhe polic të pamposhtur, por këto gjëra nuk janë vetëm në filma… Jeta reale fatkeqësisht është plot me raste të tilla ku shpesh humben jetë.

Një prej këtyre rasteve është bërë viral tani, ku shihet një polic duke ndjekur një kriminel i cili po arratiset me makinë, ndërsa polici është në motoçikletën e tij zyrtare.

Polici përdorë armën e tij zyrtare 2 herë, deri sa arrin ta ndaloj makinën, dhe aty intervenojnë edhe policët e tjerë në kapjen e kriminelit.