Ndjeu aromën e pulës, pitoni gjigant gëlltit pronarin

Shumë njerëz i adhurojnë gjarpërinjtë ekzotikë dhe i mbajnë ata si kafshë shtëpiake, Grent Williams ishte një prej tyre, transmeton Reporteri.net


Ai kishte një piton të gjatë katër metra. Një ditë fqinjët gjetën gjarprin të mbështjellur rreth trupit të vdekur të Grent. Ekspertët shpjeguan se gjarpri ndjeu erën e pulës dhe u bë i uritur. Pasi pa trupin e njeriut, ajo ndoqi instinktin e tij natyral dhe mendoi se ishte ushqim.