Ndodhë edhe kjo: Nusja shkon me duvak në airoport të Prishtinës

Sot në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” është parë një nuse me duvak në kokë.


Në videon, që është dërguar në adresë të Indeksonlinet shihet se si një vajzë është duke pritur në radhë e rregulluar si një nuse, tipike shqiptare, me duvak në kokë, ky që vishet së bashku me veshjet e nusërisë, të njohura si dimi e jelek.

Por kjo nuse kosovare në aeroport ka vendosur ta vërë vetëm duvakun dhe e grimosur.