Në këtë kohë pandemie bëni dashuri me maskë apo pa? Epike përgjigja e të moshuarit nga Tirana

Duke qenë se jemi në një situatë alarmante për shkak të pandemisë distancimi social dhe respektimi i rregullave anti-Covid janë një ndër gjërat kryesore të cilat duhet të ndiqen më përpikmëri nga të gjithë.


Dhe në kuadër të kësaj teme nuk kishte si të mungonte dhe një pyetje shumë pikante mbrëmjën e djeshme në emisionin “Why Not” në RTV Ora

Gazetari i emisionit ka trajtuar një ndër situatat në të cilat dashur pa dashur nuk mund të respektohen masat anti-Covid.

Ai kishte dalë nëpër rrugët e Tiranës, për të pyetur qytetarët se gjatë kësaj periudhe pandemie në çfarë mënyre kishin bërë dashuri me maskë të vendosur apo pa atë.

Pothuajse shumica e qytetarëve treguan se ata kishin kryer marrëdhënië normalisht si para pandemisë, pa maska.

Si ke bërë dashuri ti në kohë pandemie, e ke vendosur maskën apo ske pyetur fare?

“Pa maskë fare, duke lëpitur”- shprehet një burrë i vjetër në moshë.