Në këtë parking të Prishtinës, një orë kushton 5 euro

Qytetarët të cilët udhëtojnë në Prishtinë më veturë duhet të kenë kujdes ku të parkojnë atë.


Kjo pasi që në rrugën “Pjetër Bogdani”,një orë parking kushton 5 euro.

Një qytetar ka lajmëruar për këtë rasti i cili në formë humori tha se ky parking është pa kupton fiskal.

Kujtojmë, se në kryeqytetin e Kosovës qytetarët përballen me mungese të parkingjeve dhe si pasojë e kësaj shumë herë trotuaret janë të zëna nga veturat e parkuara./Indeksonline