Në Kosovë ra breshër në formë coronavirusi e sa kokrra e vezës

Pas disa ditëve tropikale, dje në orët e pasdites dhe të mbrëmjes, shumë pjesë të Kosovës janë freskuar me reshje shiu e breshëri.


Në Ferizaj, Shtime, disa fshatra të Rahovecit dhe Gjakovës, ka rënë sasi e konsiderueshme e shiut, shoqëruar edhe me breshër.

E format e këtij breshëri ishin të pazakonshme. Disa ishin si simboli i coronavirusit e disa të tjera në formë rrumbullake me madhësi të vezës.

Në Has madje janë shkaktuar edhe dëme materiale, nga breshëri i cili ishte edhe sa kokrra e vezës, dhe një qytetar ka dërguar fotografi të veturës me xhama të thyer.

Në fotografi të dërguara nga qytetarët, është parë se breshër ka rënë edhe në Fushë-Kosovë e Obiliq.