Ngjitet pa pajisje sigurie në ndërtesën 33-katëshe, arrestohet pasi zbret

Qytetarë në Barcelonë kanë parë nga afër me frikë dhe habi një të ri që ka arritur me sukses të ngjitej në një ndërtesë 33-katëshe të shtunën.


George King u ngjit në ndërtesën ikonike “Agbar” pa asnjë pajisje sigurie.

20-vjeçari anglez, që u bë i famshëm për ngjitjet e tij, arriti të ngjitej për 144 metra lartësi para se të vendoste të kthehej poshtë. Në fund u prit nga policia.

King ka thënë se shpresonte që performanca e tij të ngjallte shpirtin e festës në kohën e Krishtlindjeve, në një vit të rëndë për shkak të goditjes nga pandemia.