Një çift çek spërkatën të pasmet me ujë të shenjtë

Një çift çek, ka ndezur një zemërim të madh në shoqëri, sidomos në atë online, pasi kanë shpërndarë në ‘Instagram’ pamjet banale, ku duket djali që spërkat të pasmet e të dashurës me ujë të shenjtë në një tempull të shenjtë, në Bali të Indonezisë.


Modelja e ‘Fitspo’ Sabina Dolezalova ishte ajo që shpërndau videon në rrjetet sociale.

Tani çifti nga Republika Çeke, po përballet me Dr.Arya Wedakarna, një senatore në Bali. Shkak, sigurisht është video e pahijshme, e cila është filmuar në tempullin e shenjtë Beji.

Dr. Wedakarna tha se çifti po ‘përdhos’ tempullin, ndërsa përdoruesit e mediave sociale kritikojnë të rinjtë për veprimet e tyre ‘të neveritshme’ dhe ‘të papranueshme’.

Disa njerëz madje thanë që ata të renditen në ‘listën e zezë’ nga Bali.

“Unë nuk jam nga Bali dhe as Hindu, por jam shumë i fyer nga marrëzia e tyre. Realisht është vërtet fyese për Indonezinë”, shkruajti një grua.