Një tufë me zogj ‘sulmojnë’ aeroplanin në aeroportin e Shkupit, veprimi i pilotit për t’u duartrokitur

Gjatë ditës së djeshme ka ndodhur diçka e rrallë në aeroportin e Shkupit.

Derisa gjithçka ishte gati për fluturi, piloti detyrohet ta ndalojë ngritjen e aeroplanit, e shkak për të u bënë zogjtë, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Derisa aeroplani po ngritej, një tufë me zogj kanë goditur atë, duke pamundështuar kështu fluturimin e tij nga ky aeroport.

I shpejt ka qenë reagimi i pilotit i cili ka arritur ta ndalojë aeroplanin, derisa më pas i është bërë një kontrollë teknike, dhe fluturimi është realizuar sërish.

Theksojmë se këto goditjet e zogjëve në të shumtën e rasteve mund të çojnë në dëmtimin e motorrit të aeroplanit./Reporteri.net/