Njerëzit hëngrën më shumë Nutella gjatë izolimit. Kompania u jep nga 2200 euro shpërblim punonjësve

Bonusi prej 2200 euro bruto do të jepet për rreth 6 mijë punonjës. Arsyeja e parë është rezultati i lartë ekonomik dhe arsyeja e dytë është performanca.


Drejtuesit e Ferrero kanë firmosur kontratën për shpërblimin motivues.

Ata parashikuan se pandemia do ndikonte në uljen e shitjeve të kompanisë, por jo. Edhe pse produktet e tyre nuk janë bazike, siç duket njerëzit e morën veten me të mirë gjatë izolimit dhe hëngrën më shumë Nutella se zakonisht.