Nuk e keni ditur, por ka një arsye pse gjithmonë është një vrimë në dorezën e tiganit

Jo rastësisht ndodhet një vrimë në çdo tigan.


Ndonëse zakonisht përdoret për të varur tenxhere ose tigan në mur, ajo mund të përdoret gjithashtu për të mbajtur veglën e kuzhinës me të cilën po gatuani, përcjellë Gazeta Online “Reporteri.net“.

Reklamë

Në vend që të ndotni një pjatë tjetër ose të pikoni mbi banak, luga do të pikojë brenda tiganit.

Thjesht vendoseni fundin e veglës suaj në vrimë dhe do të mbështetet mbi tenxhere ose tigan./Reporteri.net/