Nusja shkon me fustan të bardhë të votojë menjëherë pas martesës

Menjëherë pas martesës, të celebruar të Dielën në Kishën e San Rocco në Sassano (Salerno), një nuse e re nga Campania, Mariagrazia Pinto, shkoi në qendrën e votimit me një fustan të bardhë.


E shoqëruar nga burri i saj i ri, Giuseppe Gallo, nga dëshmitarë dhe disa të ftuar, nusja ushtroi të drejtën e saj dhe më pas shkoi për të festuar.

Gjithashtu në San Donnino (Firence) një çift i martuar shkoi në qendrën e votimit menjëherë pas ceremonisë së martesës.

Siç raportohet nga La Nazione, burri dhe gruaja, Giulia Fabbri dhe Dario Tucci, u pritën me duartrokitje.