Pacolli ndjekësve në Facebook: Jeni pjesë e rëndësishme e jetës sime

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli i ka falënderuar ndjekësit e tij dhe u ka thënë se janë pjesë e rëndësishme e jetës së tij.


Pacolli ka shfaqur dëshirën që t’i njoh më mirë ndjekësit e tij në Facebook.

Ai u ka bërë thirrje atyre që komentojnë në mënyrë që të njihen më shumë.

“Do të doja të njihja më mirë ndjekësit e mi në Facebook. Mos ngurroni të komentoni më poshtë se ku në botë jetoni Ju? Unë do të lexoj të gjitha komentet. Për ndryshe, dua të falënderoj të gjithë ata që më ndjekin çdo ditë. Ju jeni një pjesë e rëndësishme e jetës time”, ka shkruar ai.