Pamje me video: Tornado që trembi turistët në plazhet greke

Një pamje e frikshme ka shqetësuar banuesit ditën e sotme në një plazh në Halkidiki të Greqisë, kur një tornado e madhe u formua jo shumë larg bregut.

Turistët që pushonin në plazhin Palyuri në jug të Kassandra filmuan një tornado të madhe që u formua papritur jo shumë larg bregut.

Një video e publikuar në rrjetet sociale tregon një shushunje me përmasa të frikshme.

 

“Ai duket si një përbindësh”, ka shkruar një grua e frikësuar në rrjetet sociale.

Të tjerët u përpoqën të qetësonin situatën.

“Një fenomen i shpeshtë dhe i njohur i motit. Kjo ndodh pothuajse çdo vit. i vogël tani është më i madh në madhësi. Rrezik për çadrat. Nuk ka të bëjë me histerinë mjedisore”, shtoi një përdorues.