PAMJE TË FRIKSHME! Djali në mal me familjen, nga pas i del një ari i murrmë

Një 12-vjeçar është përballur me një ari të murrme teksa kishte dalë për xhiro në mal.


Teksa po zbriste malin, 12-vjeçari i quajtur Alessandro edhe pse e pa kafshën e egër ruajti qetësinë. Ngjarja ka ndodhur në rajonin verior të Italisë në Trentino-Sud Tyrol.

Teksa djali ecën që t’i largohet ariut, nëna i thërret dhe e këshillon gjithë kohës që të mos shqetësohet.

Ndërsa ariu, në një moment çohet mbi dy këmbët e pasme dhe vijon rrugën e tij.