Pamje të pabesueshme: Vetëm një në një milion njerëz do t’i mbijetonte kësaj

Një grua kineze nga qyteti i Cigung mund të konsiderohet gruaja më me fat në botë.


Ajo ishte me biçikletë në rrugë, por u tregua më e ngadaltë ndërkohë që kolona filloi të lëvizte. Prapa saj ndodhej një kamion dhe me sa duket shoferi nuk e kishte parë se ndodhej dikush para tij, transmeton Reporteri.net.

Në një moment kamioni niset, ndërkohë që gruaja përkulet shpejt duke shpëtuar mrekullisht.

Në fund, ajo u largua vetëm me një dëmtim në këmbë.

Shikoni videon: