Pas 11 fëmijëve, ky çift po presin të vijë në jetë fëmija i 12 i tyre

Një çift nga Meksiko janë në pritje të fëmijës së 12.


Courtney, 37 vjeç dhe Chris Rogers, 33 vjeç , nga New Mexico kanë 11 fëmijë, dhe shumë shpejt do të bëhen prindër për herë të 12, përcjellë Gazeta Online “Reporteri.net“.

Reklamë

Dyshja thonë se nuk e kishin parashikuar të kishin një familje kaq të madhe.

Fëmijët donin ‘vetëm një më shumë’ në mënyrë që të mund të ishin si tek komedia “Cheaper By The Dozen”.

Fëmija i saj i 12 do të vijë në mars të vitit tjetër, atëherë kur fëmija i saj më i madh do të mbush plot 12 vite jetë./Reporteri.net/