Për jetën e Gentit edhe 40 orë janë vendimtare, ai ka nevojë për ndihmë pasi i duhen 100 mijë euro për transplant

Gent Avni Nikqi vuan nga sëmundja e mëlçisë dhe ka nevojë urgjente për ndihmë.


I diagnostifikuar me Hepatitis fulminanta, Encaphalopathia hepatica, Genti ka nevojë për transplant të mëlçisë ku ky transplant duhet të bëhet në Turqi dhe nevojiten 100 mijë euro.

Sipas familjarëve, 40 orët e ardhshme janë vendimtare për jetën e Gentit.

Transfer brenda Kosovës në banken BKT:

1920861068021107 Shqipe Nikqi (Nëna)
Numri kontaktues i Babait (Avni Nikqi)
049 588 184
Swish transfer jashtë Kosovës
0707584368