Për nëntë minuta, lind gjashtë fëmijë: Shanset për këtë janë 1 në 1.47 miliardë

Mjekët në Houston, Texas, mbetën të shokuar kur Telma Chica lindi gjashtë fëmijë në vetëm nëntë minuta.


Ajo solli në botë katër djem dhe dy vajza  më datën 15 mars. Në spital thanë se shanset për të lindur gjashtnjakë janë  1 në 1. 47 miliardë, transmeton Reporteri.net

Fëmijët lindën mes orës 4:50 dhe 4:59 minuta.

Telma thuhet se ndihet mirë dhe vajzat i ka emëruar me emrat Zina dhe Zuriel. Sidoqoftë, djemtë kanë mbetur ende pa emër./Reporteri