Peshkatari kap peshkaqenin me dy koka

Një peshkaqen i porsalindur, me dy koka, është kapur nga një peshkatar indian.


Nitin Patil po peshkonte në ujërat pranë Maharashtrës, në Indinë perëndimore, kur pa i tronditur peshkaqenin mutant me dy koka.

Pa e kuptuar se sa e rrallë ishte krijesa, ai i bëri disa foto dhe pastaj e hodhi sërish në det, transmeton Shqip raportimet.

“Ne nuk i hamë peshqit shuam të vegjël, veçanërisht peshkaqenët, kështu që mendova se ishte e çuditshme dhe e hodha sërish në det”, ka thënë ai.

Peshkatarët vendas thanë se ishte kapur krijesë e tillë edhe dy herë të tjera, një në 1964 dhe një më 1991.