Policia ia merr “BMW”-në kosovarit në Dyseldorf: Reflektonte shumë në rreze dielli

Në Düsseldorfer Königsallee, duket se është e rëndësishme të tregoni se çfarë keni në xhep.


Edhe njerëzit që duan të tërheqin vëmendjen me makinat e tyre luksoze tërheq bulevardin e njohur ndërkombëtarisht. Midis tyre janë gjithnjë e më shumë të tillë, të cilët ulin në mënyrë të paligjshme makinat e tyre, vendosin goma super të gjera dhe ndryshojnë motorët dhe sistemet e shkarkimit.

Vetëm të dielën pasdite, policia dhe punonjësit e Prokurorisë Publike të Dyseldorfit kapën 38 automjete, duke 25 veta për kundërvajtje, raporton “Frankfurt Allemagne Zeitung”.

Deri tani, kapja më e spikatur ishte një “BMW” e veshur me folje ari, për të cilin, policia tha se “po reflektonte shumë në rrezet e diellit”.

Në paragrafin 30 të Rregullores së licencimit të trafikut rrugor thuhet: Automjetet duhet të jenë “të ndërtuara dhe të pajisura në mënyrë që funksionimi i tyre normal të mos dëmtojë cilindo ose më shumë se sa rrezikohen, paaftësohen ose dëmtohen në mënyrë të pashmangshme.

Pronari i kësaj makine ishte një 30-vjeçar nga Kosova.