Postimet e Kurtit që kanë thyer rekorde të pëlqimeve në Facebook

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, prej se komunikon me qytetarët edhe përmes faqes së tij në Facebook ka thyer rekorde të pelqimeve, komenteve dhe shprendarjeve.


Ai ka lënë prapa në këtë drejtim të gjithë politikanët tjerë, shkruan Reporteri.net.

Kurti, që është edhe më i votuari në Kosovë, ka postime jo edhe shumë të shpeshta.

Sa herë që shkruan për dike ai shkruan pak më gjatë se politikanët tjerë, në shumicën e rasteve, shkruan Reporteri.net.

Natyrisht, janë disa momente që kanë shënuar edhe rekordet e tij në Facebook. Fitorja në zgjedhje është një nga ta.

Pastaj takimi i parë pas zgjedhjeve, me Vjosa Osmanin.

Bujë bëri edhe prezenca e parë e tij në stadium për të parë një ndeshje të Kosovës.

E natyrisht për të thyer edhe rekordet e veta, ai postoi në natën e vitit të ri 2020 një foto me familje, gruan dhe vajzën.

Kjo foto mori mbi 69 mijë pelqime.