Presidenti “fut duart” në ushqimin e mërgimtarëve në karantinë

Presidenti Hashim Thaci ka vizituar Qendrën e Studentëve, pasi në konviktet e kësaj qendre po qëndrojnë mbi 300 mërgimtarë dhe persona që së fundmi u kthyen nga vendet e huaja.


Ai vizitoi dhomat dhe personelin shëndetësor, mirëpo presidenti u duk edhe në kuzhinat ku përgatitet ushqimi për këta persona, shkruan Reporteri.net.

Në fotografitë që i ka publikuar presidenti, shihet se ai “inspektoi” edhe ushqimin që përgatitet në këtë qendër, të cilin më pas e lavdëroi mjaft shumë.

“Jam i fascinuar me punën që po bëhet në Qendrën e Studentëve”, ka thënë ndër të tjera presidenti.

Sidoqoftë, Qendra e Studentëve është karantina e vetme në Prishtinë, ku sot u futen edhe 55 persona në karantinë./Reporteri.net