Presidenti turk Erdogan, nuk arrin të qëndrojë as një minutë në shpinën e kalit: Rrëzohet përtokë

Presidenti turk, Recep Tayip Erdgoan, nuk ka përvoja të mira me kuaj.


Kjo sepse, vite më parë Erdogan kishte provuar të kalëronte, por që ishte rrëzuar në tokë, shkruan Reporteri.net.

Siç shihet në video, ai s’ka arritur t’i qëndrojë në shpinën e kalit as për 1 minutë, pasi kali e hedh përtokë.

Atij menjëherë i vijnë në ndihmë disa njerëz, dhe presidenti turk çohet në këmbë.

Video e plotë:

/Reporteri.net