Qeni i verbër dhe i shurdhër e njeh pronarin kur ai kthehet në shtëpi

Jo rastësisht thonë se qeni është miku më i mirë i njeriut.


Ky qen që shihni në këto pamje, është i verbër dhe i shurdhër.

Ajo vetëm përmes nuhatjes, e di se kur pronari i tij vjen në shtëpi, dhe gëzimi i tij nuk mund të përshkruhet.

Qeni në këto pamje nuk ka pasur ndonjë aksident, por ka lindur me këto probleme ndërkohë që ka krijuar një lidhje shumë të veçantë me pronarin.