Qesharake, qeni e nxjerr në shëtitje kalin

Një qen i vogël vendosi ta dërgonte kalin për shëtitje gjersa pronarët e tyre filmuan të gjithë skenën dhe e postuan në Twitter, ku video u bë hit.


Pamjet tregojnë qenin që tërheq butësisht kalin me një litar që e mban në gojë gjersa kali i bindur ndjek hapat e tij.

Reklamë

“Mos u shqetëso, shok, unë do të të drejtoj”, thuhet në përshkrimin e videos.

Për më tepër shikoni videot e mëposhtme: